TV Steenbergen

HERINNERING: AH Clubspaaractie

Heb jij al je gewenste artikelen al kunnen bestellen?
Let op er kunnen nog 3 weken actiezegels gespaard worden bij de Albert Heijn Achterberg.
Lege spaarkaarten voor de superclubactie zijn af te halen in de kantine van TV Steenbergen.

 

Beste leden,

Vanaf 25 augustus gaan wij samen met Albert Heijn Achterberg van start met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij Albert Heijn Achterberg sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen! En elke bestelling die je doet, levert extra geld op voor onze vereniging. 

Hoe spaar je mee? 10 weken lang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen bij Albert Heijn Achterberg een actiezegel. Daarnaast zijn er elke week bij speciale actieproducten extra actiezegels te verkrijgen. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van Albert Heijn Achterberg inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.albertheijnachterberg.nl wordt je doorverwezen naar een speciale webshop. Hier kun je vervolgens jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en gratis bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel na de actie op 1 en 2 december op kunnen halen.

Het leuke aan deze actie is, dat je geheel gratis geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke aankoop gaat er een deel van de waarde van het product naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 25 augustus naar de Albert Heijn Achterberg en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?

Ook zo benieuwd voor welke artikelen jullie mee kunnen sparen? Kijk op Facebook, volg de Facebook van Albert Heijn Achterberg, houd kijkopsteenbergen.nl en je e-mail in de gaten.
Let op: lege spaarkaarten voor de superclubactie zijn niet bij de AH te verkrijgen, deze zijn af te halen in de kantine van TV Steenbergen

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *