e-Boekhouden.nl
TV Steenbergen

De kantine vanaf 1 juli eindelijk weer open!

Beste Tennisvrienden,

Hier dan weer een update van jullie voorzitter.

Het Corona virus heeft de levens van eenieder behoorlijk in de war gestuurd, dus ook voor onze vereniging betekende dit serieuze aanpassingen.

Na weken van algehele sluiting gingen we weer mondjesmaat open: eerst voor de jeugd, met toezicht, daarna voor de senioren. Eerst alleen singelen en inmiddels mogen we weer “normaal” de baan op.

Per 1 juli is het dan zover dat we ook weer onze kantine en terras mogen openen. Echter wel onder strikte voorwaarden: wij kunnen dan wel klaar zijn met het virus, maar het virus is nog niet klaar met ons!

Na uitvoerig overleg met de gemeente mogen we nu weer open, echter dit moet wel volgens de geldende regels van het RIVM en OMT:

  • In onze kantine zullen alleen zitplaatsen beschikbaar zijn en deze zijn zodanig opgesteld dat we altijd 1,5 meter afstand houden.
  • Plaatsnemen aan de bar is nog niet toegestaan.
  • Er zal middels stickers aangegeven worden hoe de looproute is zodat er bij het bestellen een logische stroom van en naar de bar is.
  • Het terras is opnieuw ingedeeld en de terrastafels zijn tijdelijk aangepast (grotere tafelbladen) zodat we met 4 personen op veilige afstand aan een tafel kunnen zitten.
  • In de kantine is bij de “bestelplek” een zgn. kuchscherm opgehangen zodat het voor onze medewerkers achter de bar veilig werken is.
  • En een belangrijk verzoek: betaal zoveel mogelijk contactloos, dus met je pinpas!

We zijn als vereniging uiteraard enorm blij dat we ook onze “3e helft” weer vorm kunnen geven, maar desalniettemin zullen we ons zeker aan de regels moeten houden om er voor te zorgen dat het niet van korte duur is. Dus hou de volgende regels in acht:

  • Bij klachten blijf thuis.
  • Houd de 1,5 meter regel in acht buiten de baan.
  • Desinfecteer je handen voor en na het tennissen.

Als we allemaal ons steentje bijdragen kunnen we weer veilig genieten van een drankje en hapje in onze kantine en op ons terras.

Tevens wil ik via deze weg eenieder bedanken die zich tijdens de Corona periode heeft ingezet om te zorgen dat we weer konden tennissen, oftewel al onze “Corona oppassers”: enorm bedankt!

Ik sluit dan ook af met de wens jullie vanaf 1 juli weer allemaal te kunnen verwelkomen op het park, maar vooral ook in onze kantine en op ons terras.

Blijf gezond en tennis veilig!

Met sportieve groet,

Mario Koevoets

Voorzitter TVS