Op zaterdag 9 november zijn de sponsoren en vrijwilligers die TVS een warm hart toedragen in het zonnetje gezet. Het thema van de avond was dit jaar ‘Striphelden’. Alhoewel er altijd een prijs te winnen is voor best geklede dame en best geklede heer, is het zeker geen verplichting om verkleed te komen. Leuk om te zien dus dat toch veel van de aanwezigen de verkleedspullen van zolder hadden gehaald. Het was weer een moeilijke keuze maar Marianne Kamminga spande wel de kroon met haar fantastische, zelfgemaakte outfit: Flipje uit Tiel. De prijs voor best geklede heer is dit jaar gegaan naar Gert-Jan Struijer die als Calimero verkleed kwam. En voor het eerst is er zelfs een troostprijs in het leven geroepen want de outfits van Jolanda en Paul Visser als Minions konden we niet ongemerkt voorbij laten gaan.
De aanwezigheid van DJ Eric maakte dat na een poos de voetjes flink van de vloer gingen en het een zeer gezellige avond werd die tot in de vroege uurtjes doorging.

We zijn altijd op zoek naar sponsoren en vrijwilligers, dus mocht je interesse hebben, stuur dan een mailtje naar secretaris@tvsteenbergen.nl.


Foto’s sponsor- en vrijwilligersavond 2019 | Thema Striphelden