Beste leden,

We zijn op zoek naar een bestuurslid / vrijwilligers voor de volgende functies:

1. Bestuurslid Kantine

2. Lid kascontrole commissie

3. Lid Jeugdcommissie

4. Schoonmaak

1. Bestuurslid kantine

We zijn per 01/01/2022 op zoek naar een bestuurslid kantine.
Hieronder in het kort een overzicht van het takenpakket van het bestuurslid kantine:

 • Je houdt je bezig met budgetmanagement: beheer financiële huishouding i.o.m. kantinebeheerster en penningmeester.
 • Prijsbepaling producten kantine i.o.m. kantinebeheerster en penningmeester.
 • Opstellen planning kantinepersoneel.
 • Werven vrijwillig barpersoneel.
 • Controleren (gemaakte) uren barpersoneel en dit doorgeven aan de penningmeester.
 • Het verzorgen van hapjes tijdens activiteiten, in overleg met toernooi- en recreatiecommissie.
 • Bijspringen achter de bar bij drukte tijdens activiteiten.

Daarnaast neem je deel aan bestuursvergaderingen en ben je aanwezig tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. En maak je uiteraard deel uit van een bevlogen en gezellig bestuur.

Is je interesse gewekt, neem dan contact met onze voorzitter Mario Koevoets (voorzitter@tvsteenbergen.nl / 06 – 27 03 01 71).


2. Lid kascontrole commissie

We zijn op zoek naar een lid voor onze kascontrole commissie.
De kascontrole commissie bestaat uit 3 personen: een voorzitter en twee leden. Als lid van de kascontrole commissie kom je 1x per jaar (eind februari/begin maart) bij elkaar om in bijzijn van de penningmeester de administratie en jaarstukken van onze vereniging over het vorige boekjaar te controleren. Na akkoord van dit boekjaar zal de commissie wel of geen decharge verlenen tijdens de Algemene Ledenvergadering. Gedurende 3 jaar neemt men deel aan de commissie (2x als lid en 1x als voorzitter). Deelname kost je per jaar maar een paar uurtjes vrije tijd.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met onze penningmeester (Gert-Jan Struijer: penningmeester@tvsteenbergen.nl / 06 – 51 22 67 46).


3. Lid Jeugdcommissie

TV Steenbergen heeft een actieve jeugdcommissie die al jarenlang veel leuke activiteiten organiseert. Om deze activiteiten te kunnen blijven organiseren, zijn we op zoek naar minstens één of meerdere jeugdcommissieleden.

De jeugdcommissie heeft als doel om de jeugd actief te betrekken bij de tennissport. Om dit doel te bereiken organiseert en begeleidt de jeugdcommissie tal van recreatieve activiteiten waardoor de spelvaardigheid én het plezier in tennis worden vergroot. De commissie werkt hierbij nauw samen met de trainers van Tennis WB.
De commissie bestaat momenteel uit twee vrijwilligers, waarvan één voorzitter van de jeugdcommissie. Deze voorzitter vertegenwoordigt de jeugdcommissie binnen het bestuur.

Werkzaamheden jeugdcommissielid:

 • Draagt bij aan de uitvoering van de jeugdactiviteiten.
 • Organiseert de KNLTB jeugdcompetitie (World Tour) en jeugdclubkampioenschappen en daarnaast verschillende activiteiten voor de jeugd.
 • Denkt mee met het opstellen van een jeugd ontwikkelplan dat aansluit bij het algemene beleidsplan en draagt bij aan de uitvoering en coördinatie daarvan.
 • Is mede gesprekspartner van de tennisschool voor wat betreft de jeugdleden.
 • Denkt mee in het contact met de ouders van jeugdleden en stimuleert de betrokkenheid.

De tijdsbesteding kan naar eigen inzicht worden ingedeeld. De onderlinge taakverdeling bepaalt de commissie zelf, evenals de vorm en frequentie van vergaderingen en de invulling van de activiteiten.

Wil jij je graag vrijwillig inzetten voor onze sportieve en gezellige vereniging? Of wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Marjoleine van Nijnatten (m.g@hetnet.nl / 06 – 39 67 77 91).


4. Schoonmaak

Wij zoeken een schoonmaker of schoonmaakster voor de bar, keuken, kleedkamers en toiletten.
Op maandagochtend ben je 2,5 tot 3 uurtjes bezig. Tijdens de competitie in de maanden april/mei zal dit iets frequenter zijn, alsook tijdens het Open Toernooi en de week van de clubkampioenschappen. Ook kan er incidenteel misschien wat extra schoongemaakt moeten worden (soms op een zondag, afhankelijk van de activiteiten in die week). Dit in overleg met de kantinebeheerder.
Uiteraard worden de gewerkte uren vergoed.

Ben jij geïnteresseerd of ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn? Neem dan contact op met onze voorzitter Mario Koevoets (voorzitter@tvsteenbergen.nl / 06 – 27 03 01 71).


Wij wensen jullie een fijne jaarwisseling en hopen dat we elkaar snel weer op de baan mogen zien!

Het bestuur