Ondanks het lage aantal teams dat in de najaarscompetitie
speelt (7 seniorenteams / 5 jeugdteams) ten opzichte van de voorjaarscompetitie
(26 seniorenteams / 6 jeugdteams) mag TV Steenbergen relatief gezien toch een groot aantal kampioenen huldigen: 1 jeugdteam en 3 senioren teams.

Bij de jeugd is het meisjesteam 11 t/m 17 jaar, dat op zondag 3e klasse speelt, kampioen geworden. Proficiat Lisa de Hoog, Xiu Verstappen, Sophie Aerts, Cameron Schneiderberg, Marijke Uitdewilligen, Lotte Heshof en invalster Evie Nolden! Wat een mooie prestatie!

Het jongensteam 11 t/m 17 jaar heeft een knappe 2e plaats behaald in hun competitie.

Bij de senioren speelt op zaterdag het damesteam van captain Claudia Tak landelijk 17+
(4e klasse). Het team bestaande uit Claudia, Nicole Bakker, Esther van Duijn, Angelique de Koning, Meriam Bierkens en Patricia Gosselink hebben uitmuntend gespeeld. Van alle gespeelde partijen zijn er 6 gewonnen en is er 1 gelijk spel gespeeld (23 punten). Top dames!

Het mixteam van captain Ada Koren, dat bestaat uit Ada, Peter van Wesel, José van Agtmaal, Aad en Elice Segers, Gert-Jan Struijer, Marian Kamminga en de nodige invallers (bedankt!) speelden op zaterdag gemengd dubbel 17+ (3e klasse). Het was een kleine poule van 4 teams, waarbij er een keer uit en een keer thuis tegen elkaar werd gespeeld. Er werden 4 partijen gewonnen, en er waren er 2 gelijk spel (18 punten). Een mooie prestatie!

Het vrijdagavond damesteam 35+ (3e klasse) dat bestaat uit Brigitte Nolden, Judith Kroon, Anouk Wensink, Wendy Drenth, Karin van Luyk en Mélanie Vlietstra hebben een paar pittige partijen moeten spelen om kampioen te worden. Het was spannend tot de laatste speeldag, maar het is ze gelukt! Er werden 5 partijen gewonnen, en er waren er 2 gelijk spel (20 punten). Een uitmuntende prestatie!

De huldiging voor de seniorenteams vindt plaats tijdens de kerstborrel op donderdag
20 december. Iedereen is van harte welkom om te komen en de kampioenen toe te juichen 🙂  !

Zaterdag mixteam 17+ olv captain Ada Koren
Vrijdagavond damesteam 35+ olv captains Brigit Nolden/Mélanie Vlietstra
Zaterdag damesteam 17+ olv captain Claudia Tak
Meisjes t/m 17 jaar kampioen Najaarscompetitie 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.