e-Boekhouden.nl
TV Steenbergen

We mogen weer dubbelen!

!TOEZICHTHOUDERS GEZOCHT!

We mogen weer dubbelen!

We hebben goed nieuws ontvangen vanuit de gemeente. Ons verzoek om te dubbelen is gehonoreerd. Voorwaarde is dat er een toezichthouder aanwezig moet zijn.

Met eenieders hulp moet dit lukken. Laten we elkaar helpen, elkaar gunnen dat we allemaal ons partijtje tennis weer op kunnen pakken en niet van een paar mensen afhankelijk zijn of we open kunnen blijven of weer dicht moeten. Dus aan iedereen de vraag: wie wil er fungeren als toezichthouder? Het zijn blokken van een uur. Koppel het bijvoorbeeld aan je eigen potje tennis. Een andere dag mag natuurlijk ook! Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar Addie Laane: 06-41003036. Je wordt dan aan een groepsapp toegevoegd waarin je de blokken kunt zien waarvoor nog een toezichthouder gezocht wordt.

Gebruik van de KNLTB ClubApp blijft onveranderd, alleen meld je nu bij je reservering één medespeler (bij een single) of drie medespelers (bij een dubbel) aan.

Omdat we met toezichthouders werken, kan er tot 22:00 uur gereserveerd worden.

Zet ook je push-notificaties aan zodat je op de hoogte blijft van al het nieuws:
– Ga in de app naar “Meer” (rechtsonder)
– Klik op “App instellingen”
– Vink “Nieuws” en eventueel andere notificaties aan

Mocht je gereserveerd hebben en toch niet gaan, annuleer dan je reservering zodat anderen van de baan gebruik kunnen maken:
– Klik op je reservering
– Klik op “Bekijk details”
– Klik op “Reservering annuleren”

Houd de 1,5 meter afstand in acht

Bedankt en veel tennisplezier!

Namens het bestuur