Beste leden,

Gezien het openingsplan en de routekaart van het kabinet is er nu weinig perspectief op eerdere versoepelingen en wijzigingen in het stappenplan om officiƫle competities te organiseren. Daarom heeft de KNLTB besloten dat de Voorjaarscompetitie voor senioren niet door gaat en wordt verschoven naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021.
De jeugdcompetitie (Tenniskids, Junioren en jeugdcompetitie) kan misschien in verkorte vorm nog wel doorgaan met 5 speeldagen vanaf 28 mei. De KNLTB verwacht in de week van 11 mei, na de volgende persconferentie hier duidelijkheid over te kunnen geven.

Naar verwachting zal in het najaar het clubleven worden hervat. Kantines en terrassen zijn dan waarschijnlijk weer open en hopelijk zal het dan weer mogelijk zijn om een volledige competitie te spelen.

Toernooien

Het huidige openingsplan en het gebrek aan perspectief op eerdere versoepelingen betekent ook dat alle open senioren toernooien t/m 4 juli worden geannuleerd. De optie voor de open jeugdtoernooien en Junioren Tour houdt de KNLTB open, wellicht kunnen deze vanaf eind mei wel doorgaan.