Tennisweek Halsteren

Voor de foto's van de tennisweek 2018 klik hier

 

Jaarlijk wordt in de eerste week van de zomervakantie het JHOT gehouden. Dit is een jeugdtoernooi in Halsteren. Alle verenigingen uit de regio (De Zoom, Smash, Halsteren, Vierhoeven en TV Steenbergen) komen naar Halsteren en strijden voor de titel. Tijdens deze week worden ook nog diverse andere activiteiten gehouden op en naast de tennisbaan. Zo gaan de kinderen altijd een middag zwemmen en wordt er friet gegeten op de vereniging, bij goed weer kunnen de waterspellen ook niet uit blijven en op de enalaatste avond organiseert Halsteren een BBQ met een spelavond. Kortom, een superleuke tennisweek om nooit te vergeten!

In de eerste week van de zomervakantie organiseer ik in samenwerking met de trainer van TV Dinteloord de ‘Tennisweek Halsteren’ voor jeugd. Ik doe dit voor de eerste keer.

In deze week krijgen de kinderen dagelijks training, spelen ze wedstrijden op het Halsters Open Jeugd Toernooi en doen we super veel leuke dingen zoals zwemmen, barbecueën, bosspelen en andere activiteiten. Een leerzame maar vooral super leuke en gezellige week voor onze jeugd! De kosten van deze week zijn €95,- inclusief training, begeleiding, zwemmen en friet eten, barbecueën in Steenbergen en Halsteren, inschrijfgeld van het toernooi en een T-shirt.

De tennisweek is van zaterdag 7 juli t/m vrijdag 13 juli 2018

Bijgaand ontvang je het inschrijfformulier met alle benodigde informatie, deze worden ook uitgedeeld tijdens de trainingen.

Inschrijven kan door het ingevulde strookje bij mij in te leveren. Dit kan tot uiterlijk 9 juni.

Ik zie de inschrijvingen graag tegemoet, we gaan er net als elk jaar weer een top week van maken!

Brief Betreft: Tennisweek Halsteren    

 

Geachte ouders/verzorgers,

Bij deze nodig ik uw kind uit om deel te nemen aan de tennisweek in Halsteren die ik organiseer in de eerste week van de zomervakantievakantie, zaterdag 7 juli t/m vrijdag 13 juli 2018. Een leerzame maar vooral super leuke en gezellige week voor onze jeugd.
De kosten van deze week zijn €95,- .


We zullen zaterdag 7 juli tot en met donderdag 12 juli ’s morgens trainen op ons eigen park en aan het einde van de ochtend per fiets naar Halsteren gaan om daar aan het Jeugd Halsters Open Toernooi (JHOT) deel te nemen. Het toernooi wordt in poulevorm gespeeld, wat betekent dat iedereen per onderdeel minimaal 2 wedstrijden speelt.

Let op: mocht u ergens in die week of op de finaledag op vakantie gaan en wilt u uw kind toch laten deelnemen dan gelden de volgende regels:
1. Uw kind wordt ingeschreven voor het enkelspel/ dubbelspel.
2. Uw kind dient bij winst in de poule de laatste poulewedstrijd op matchpoint op te geven, zodat een ander kind uit de poule het vervolgtoernooi kan spelen.


De fietstocht zal op de heenreis onder begeleiding van ouders/verzorgers zijn. In verband met het wedstrijdprogramma zullen we niet als groep terugkeren. Ook terug zouden we het fijn vinden wanneer er altijd onder begeleiding van een ouder/verzorger gefietst kan worden, dit om eventuele  problemen onderweg te voorkomen. Ook is het vaak al donker wanneer de kinderen terug moeten fietsen. Dus ik verwacht dan wel hulp van u als ouder. Op vrijdag 13 juli worden de halve finales en finales gespeeld, er wordt dan ’s morgens niet meer getraind. De kinderen komen deze dag op eigen gelegenheid naar Halsteren toe. We sluiten op vrijdagavond de week af met een BBQ en spelletjesavond in Halsteren. Ook zal dan de prijsuitreiking plaatsvinden. Ik ben uiteraard zelf vrijdag de hele dag aanwezig op het tennispark te Halsteren. Ik zou het heel fijn vinden wanneer alle kinderen, die aan deze week hebben deelgenomen, deze dag toch aanwezig kunnen zijn, ongeacht of zij nog moeten spelen of niet meer.
Er zullen in deze week ook een aantal nevenactiviteiten plaatsvinden. We gaan zwemmen, doen diverse activiteiten op het voetbalveld in Halsteren. Tevens krijgen alle deelnemers een T-shirt.

Indien uw kind het leuk vindt om hieraan deel te nemen wordt hij of zij van harte uitgenodigd voor deze tennisweek. De kosten van deze week zijn €95,- inclusief training, begeleiding, barbecue in Halsteren, friet eten, een t-shirt en inschrijfgeld van het toernooi. De inschrijving zal centraal via mij lopen, dus u hoeft uw kind(eren) niet zelf op te geven voor het toernooi! Er wordt gespeeld t/m 12 (groen), 14, 16 en 18 jaar. Alle kinderen zullen voor 2 onderdelen ingeschreven worden single en dubbel, een enkeling zal aan 3 onderdelen meedoen. Als u uw kind opgeeft krijgt u t.z.t. een brief met verdere informatie betreft de planning van deze week. De speelschema’s vindt u vanaf ca. een week voor aanvang van het toernooi op www.toernooi.nl.

Ik verzoek u vriendelijk onderstaand strookje in te vullen en voor 9 juni as. bij mij in te leveren. Deelname aan de tennisweek is op eigen risico.

Met sportieve groet,

Genora Piepenbroek
 

-------------------------------------------------------------------------------

Naam:…………………………………………….. Nummer bondspasje:…………………….
Emailadres:……………………………………….. Speelsterkte: Enkel:…… Dubbel:………
Geboortedatum:…………………………………...
Telefoonnummer:…………………………………. Maat t-shirt:128/140/152/164/176 / S/M/L/XL (bij twijfel contact opnemen met Genora )

Mobiel nr. deelnemer:……………………………..

Mobiel nr. ouder: …………………………………….
Gaat in deze week op vakantie: ja/nee Zo ja, datum van vertrek: ………………..

Op welke dag fietst u mee?  dagen beschikbaar: za/zo/ma/di/woe/do