Beste tennisvrienden,

Een aantal maanden geleden hebben we jullie gevraagd om ons ideeën aan de hand te doen voor een nieuw logo voor onze tennisvereniging. Dit was, tot onze plezierige verrassing, een doorslaand succes!

We hebben meer dan 40 ideeën van onze leden gekregen, uitgewerkt in prachtige logo’s. Het waren futuristische, nostalgische, verrassende, maar vooral zeer creatieve uitspattingen van onze leden, waarvoor enorme dank. Het is enthousiasmerend om te zien dat zoveel leden hun creatieve ideeën aan het papier toevertrouwen om tennisvereniging Steenbergen van een “future proof” logo te voorzien.

Het bestuur had er nog een hele kluif aan om uit al deze inzendingen de winnaar te kiezen. Er moest natuurlijk met veel zaken rekening gehouden worden:
–       Is de kleurstelling herkenbaar?
–       Is het printbaar? (Het moet natuurlijk goed op textiel en papier gedrukt kunnen worden.)
–       Zijn het niet teveel kleuren?
–       Is het niet te ingewikkeld?
–       Maar vooral vinden we het mooi!

En na een urenlange sessie, enkel gewijd aan dit thema, is het bestuur tot een eensluidende conclusie gekomen. Het logo (ik moet eigenlijk zeggen één van de logo’s) van Sigrid Bolders is de uiteindelijke winnaar geworden en dus wint zij, of één van haar gezinsleden (aan haar de keuze), een gratis lidmaatschap voor een jaar voor Tennisvereniging Steenbergen.

Sigrid, gefeliciteerd en dank voor je prachtige creativiteit!!

En hoe ziet het nieuwe logo er dan uit vragen jullie je natuurlijk af?! Wel het nieuwe logo kan vanaf vandaag aanschouwd worden op de tennisbaan: vandaag is de muur op het minibaantje beschilderd met een prachtige cartooneske muurschildering met daarin verwerkt ons nieuwe logo. Met dank aan Greeneggtotaal.nl die deze muurschildering heeft gesponsord en Van der Riet Totaalbouw die de muur vooraf netjes heeft geëgaliseerd.

En zo werken we stapje voor stapje aan de verfraaiing van ons park.
Ik zie jullie graag allemaal binnenkort weer op ons park, aangezien de versoepelingen steeds meer toenemen en dus ook de kantine weer vaker en langer open kan!

Met sportieve tennis groet,
Mario Koevoets
Voorzitter TVS