TV Steenbergen

Geslaagde tennisweek jeugd TV Steenbergen/Dinteloord

Voor het eerst dit jaar hebben Dinteloord en Steenbergen de tennisweek samen georganiseerd, wat zeker voor herhaling vatbaar is.
Zaterdag tot en met donderdag starten wij de dag met een training, eerst een warming up verzorgd door Roy Labeur en daarna wedstrijd gerichte trainingen verzorgd door de trainer van TV Dinteloord en onze eigen trainster.
Na de training was er tijd voor gezelligheid met muziek, ranja en een stukje fruit. Vervolgens onder begeleiding van ouders op de fiets richting Halsteren; waar allerlei activiteiten plaats vonden en de wedstrijden waar de leerlingen zijn ingedeeld. Op dinsdag hebben wij overheerlijke friet op waarna wij vervolgens zijn gaan zwemmen en op woensdag avond aten we met zijn alle broodjes knakworst op Halsteren waarna er een spelletjes avond plaats vond met oud Hollandse spelen.
De leerlingen hebben ontzettend goed gepresteerd waardoor er nog heel veel leerlingen op donderdag moesten spelen, veel halve finales gewonnen waardoor er op de finale dag maar liefst 6 onderdelen blauw gekleurd waren door TVS.
Allemaal bedankt voor de onvergetelijke week.
Tot volgend jaar allemaal! 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.