TV Steenbergen

Inschrijving AH Achterberg Open Toernooi geopend

Beste tennissers,

Na ons 1e open toernooi in maart, dat zeer succesvol is verlopen, gaan we nu proberen om ons 2e open toernooi net zo gezellig, leuk en sportief te maken.

Ook daarbij hebben wij jullie weer nodig, dus wij nodigen je graag uit om je weer in te schrijven voor het Albert Heijn Achterberg Open Zomertoernooi, editie 2019.

Het toernooi vindt plaats in week 25 van 17 t/m 23 juni. Bij veel inschrijvingen kan het zijn dat er in het voorweekend (op 15 en 16 juni) al een aantal wedstrijden gespeeld zullen worden. Het toernooi wordt gespeeld op actuele rating, goedgekeurd door de KNLTB en afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden de wedstrijden in poule of afvalsysteem gespeeld. Uiteraard is ons streven om zoveel mogelijk in poules te spelen.

Categoriën
HE, DE t/m 6.99 rating open categorie
HE, DE vanaf 7.00 rating 17+ categorie
HD, DD, GD t/m 6.99 rating open categorie
HD, DD, GD vanaf 7.00 rating 17+ categorie

Brasserie Baan 7
Ook dit jaar kan er van maandag tot en met vrijdag ‘s avonds in ‘onze brasserie’ in Baan 7 worden genoten van een driegangenmenu. Chefkok Mark van Loon van Brasserie Puur zal net als voorgaande jaren weer een aantal lekkere menu’s samenstellen. Deze menu’s worden binnenkort online gezet.

Loterij
Onze sponsorcommissie zet zich elk jaar weer in om mooie prijzen te regelen voor het Open Toernooi. Uiteraard zijn er tijdens deze editie van het Open Toernooi weer veel leuke prijzen te vergeven. Enveloppen met loten kunnen gedurende het toernooi bij de commissieleden gekocht worden.  Onze sponsor Green Egg Totaal heeft als hoofdprijs een Green Egg ter beschikking gesteld, welke samen met nog een aantal andere mooie prijzen, aansluitend aan de prijsuitreiking op zondag verloot zal worden.

Inschrijven
Aarzel niet en surf naar www.toernooi.nl (of via  www.tvsteenbergen.nl) om je in te schrijven. Zorg dat je erbij bent want het wordt weer een hele gezellige week.

Wij zeggen: graag tot week 25!

Met sportieve groet van de toernooileiders

Addie Laane en Tinus Iriks

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.