Beste leden,  

Op dit moment is het spelen van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen, en niemand weet precies hoe het verder gaat. We houden voortdurend in de gaten wat de aanpassingen van de coronamaatregelen betekenen voor de organisatie van de Voorjaarscompetitie en zullen hier waar nodig tijdig op anticiperen. Wanneer we in 2021 nog steeds met de 1.5 meter regelgeving te maken hebben, dan zoeken we naar de beste oplossing(en) om toch competitie te kunnen spelen en zullen je hier tijdig over informeren.

Voor nu kijken we vast vooruit naar 2021 en starten we de voorbereidingen voor het nieuwe (competitie)seizoen alvast op, in de goede hoop dat we in het voorjaar weer ‘normaal’ competitie kunnen spelen.  Deze voorbereidingstijd hebben wij als vereniging nodig. Daarnaast heeft de KNLTB tijd nodig voor het maken van de indeling van de Voorjaarscompetitie.   Dit bekent dus dat de voorbereidingen voor de Voorjaarscompetitie 2021 zijn opgestart. Onder de huidige omstandigheden is het dus niet zeker dat deze door kunnen gaan.   Ook deze keer gaan we individueel inschrijven organiseren. Voor diegene die nieuw of geen heel team bij elkaar krijgen gaan we proberen dit alsnog te regelen.

speeldata-voorjaarscompetitie-regulier-2021.pdf (tennis.nl)

speeldata-voorjaarscompetitie-alle-2021.pdf (tennis.nl)

De captain van elk team schrijft zich in, inclusief alle spelers die meedoen in het desbetreffende team.  

LET OP: DE INSCHRIJVING SLUIT OP 8 JANUARI 2021!    

Inschrijven kan voor de volgende competitievarianten:  

Indien het aantal inschrijvingen het aantal beschikbare plaatsen overstijgt, zal er geloot worden. Teams die uitgeloot worden zal, indien mogelijk, een alternatief worden geboden.

Indien er te weinig inschrijvingen zijn zal er een alternatief aangeboden worden.

De jeugd leden kunnen zich aanmelden bij Genora, zij zal de jtb’ers een bericht sturen, en de nieuwe jeugdleden vragen om mee te doen.

Met sportieve groeten,

VCL TV Steenbergen