Op zaterdag 3 november 2018 vond de jaarlijkse sponsor- en vrijwilligersavond plaats. Het thema van dit jaar was ‘Amsterdamse Avond’. Het was een zeer gezellig feest met een hoge opkomst. De organisatie had de kantine voorzien van een Amsterdams tintje en er was een mooi straatorgel geregeld om de genodigden te ontvangen en voor het jaarlijkse fotomoment.   

Ook dit jaar was er een ‘clubquiz’, gewonnen door team Esther Theuns, en een prijs voor de best geklede heer en best geklede dame. Eigenlijk waren het allemaal dames die in de prijzen vielen, want de best geklede heer was verkleed als majoor Bosshardt (Bart Elzakker) en de best geklede dame waren er dit jaar twee; zij waren als bijzondere zussen verkleed (Esther van Duijn en Nicole Culenaere) en moesten de prijs delen. 

De artiesten werden dit jaar wederom gesponsord en waren van hoog niveau. André Hazes imitator Lesley Williams was van de partij en de hoofdact was Vinzzent. Het was een mooi feestje met dank aan Ad en Ine voor het sponsoren van de acts! 

Dank aan Peet van Wesel voor het maken van een mooie haringkar voor deze avond, dank aan onze ‘hof-fotografe’ Anja Iriks voor het maken van de foto’s en dank aan de organisatoren Hans, Ad, Wim en Mélanie voor het organiseren van deze gezellige avond .

Indien u interesse heeft om te sponsoren, kan er contact gezocht worden met onze voorzitter Ton van Dijk
Indien iemand interesse heeft om vrijwilliger te worden, zoek dan contact met een van de bestuursleden.

Sponsor-/vrijwilligersavond 2018 | Thema Amsterdams avond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.