Competitie Jeugd

Beste captains voorjaarscompetitie,

Het is weer bijna zover: de voorjaarscompetitie 2022 gaat over enkele weken van start! Hopelijk zonder coronaperikelen en met schitterend weer: dat hebben we wel verdiend na al die vervelende maanden. Bij de competitie horen natuurlijk de ballen, aandachtspunten en (nieuwe) competitieregels. Alles is per team gebundeld en voor jullie klaargezet.

Vanaf vrijdagavond 1 april 2022 - 20.00 uur kunnen de materialen opgehaald worden in de kantine van onze tennisvereniging. Wie weet zijn jullie al op het park aanwezig, want ons wintertoernooi is dan in volle gang. 

INDELING KNLTB VOORJAARSCOMPETITIE 2022!
Goed nieuws! De indeling van de KNLTB Voorjaarscompetitie 2022 zijn gepubliceerd op MijnKNLTB en in de ClubApp. Na twee jaar geen Voorjaarscompetitie, kunnen in april ruim 35.000 teams eindelijk weer genieten van het wedstrijdplezier en de gezelligheid tijdens de competitie. Wij kunnen niet wachten!

Klik hier om in te loggen op MijnKNLTB en de indeling van de diverse teams te vinden (Junioren en Groen).

Klik hier om in te loggen op MijnKNTLB voor de indeling van de Tenniskids Voorjaarscompetitie (Rood & Oranje)

Groetjes,
De VCL-commissie

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

TVS maakt gebruik van de ClubApp van de KNLTB. De KNLTB ClubApp is beschikbaar voor alle leden. De app is gratis te downloaden en in de app kun alle competitie-uitslagen, standen en jouw wedstrijdresultaten vinden en toevoegen aan je favorieten. Wil je meer informatie? Ga dan naar: knltb.nl/clubapp.

Als je de app hebt geïnstalleerd, zoek dan naar TV Steenbergen. Via de button Spelen, en daarna de button ‘Bekijk clubteams‘, kom je bij ‘KNLTB competitie 2022‘ terecht. Hier kun je via jouw team de diverse teams en competitie-uitslagen en standen vinden.