Lessen | tennis & padel

De trainingen op onze vereniging worden verzorgd door Tennis.wb en Experience Padel Academy

LET OP: om te kunnen lessen, moet men lid zijn van onze vereniging. Aanmelden kan via bijgaande link.

------------------------------------------------

TENNIS

Tennis.wb is al 20 jaar werkzaam in de regio West-Brabant en is een professionele tennisorganisatie met een zeer uitgebreid dienstenpakket. Binnen Tennis.wb worden trainingen aangeboden waarbij rekening wordt gehouden met individuele ambities en mogelijkheden en is er gepaste aandacht voor (tennis)technische-, tactische-, mentale en fysieke aspecten. Daarnaast stoomt Tennis.wb jeugdige talenten klaar voor de landelijke (sub)top in samenwerking met de YuniQQ Tennis Academy.

Via bijgaande link kunt u prijzen voor de tennislessen vinden. 
Alsook de meest gestelde vragen.

Jeroen Verraes (06 28 28 20 30 / [email protected]) is vanuit Tennis.wb onze hoofdtrainer en verzorgt de lessen. 

 
Trainer Jeroen Verraes stelt zich voor

Mijn naam is Jeroen Verraes en ik ben 21 jaar. 

Al sinds mijn 6de ben ik helemaal gek op het spelletje tennis. Niet alleen wedstrijden spelen, maar ook alles rond en op de baan vind ik erg interessant. Vroeger was ik wekelijks meerdere keren op de club om óf te helpen óf zelf te spelen. Hierdoor was de keuze om na de havo mijn diploma tennisleraar te halen geen moeilijke. Na dit gehaald te hebben, ben ik meteen bijna voltijd les gaan geven en dit doe ik met erg veel plezier.
Zelf vind ik het leukst aan het vak dat je de mensen persoonlijk beter leert kennen, maar ze ook als tennisser beter leert kennen en hen zo op hun eigen manier een stap verder kan brengen.
Met kinderen werken vind ik ook erg leuk. Elke week wat anders. 

Tot snel op de baan! 

Groetjes Jeroen Verraes

Tennislessen Jeugd

Klik hier voor meer informatie over de tennislessen voor de jeugd.

 

--------------------------------

PADEL

Met Experience Padel Academy staan we voor kwaliteit, plezier en ontwikkeling. Wil je starten met padel? Of wil jij jezelf ontwikkelen tot een betere padelspeler? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Jesse Breeuwer en Jibbe Schouwenaars brengen jullie de fijne kneepjes van de sport padel bij. 

Losse lessen of proefles Wil jij flexibel zijn maar toch af en toe les krijgen. Wil jij losse lessen of een proefles? Vraag naar de mogelijkheden via: [email protected]  

Meld je aan voor de 10 of 12 weekse cursus Wil je jouw padel spel verbeteren? Doe dan mee met de cursus om een betere en meer complete padelspeler te worden. Elke week ga je met Jesse aan de slag met een nieuw thema.  

Wanneer starten de lessen? De lessen worden gegeven in 3 blokken: een zomer, najaars en wintercursus. De lessen worden gegeven op maandag en donderdag avond.

Inschrijven  Je kan je individueel aanmelden voor een cursus maar heb je bijvoorbeeld zelf al een groep samengesteld of heb je een maatje waarmee je de lessen wilt volgen dan is dat ook mogelijk. Ieder individu moet zich wel apart aanmelden via www.yourpadel.nl  (TV Steenbergen) Heb je speciale vragen? Je bent van harte welkom. Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.  


Website: www.experiencepadel.nl
Contact trainer: Jesse Breeuwer
E-mail: [email protected]              
Tel nr:  06-29373793