Padel

Padel les

Welkom bij TVS Tennis & Padel en Experience Padel Academy! Allereerst leuk dat je ge├»nteresseerd bent in Padel bij TVS.  Jesse Breeuwer staat als padel trainer voor jou klaar om jou verder te helpen. Met Experience Padel Academy staan we voor kwaliteit, plezier en ontwikkeling. Wil je starten met padel? Of wil jij jezelf ontwikkelen tot een betere padelspeler? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Losse lessen of proefles Wil jij flexibel zijn maar toch af en toe les krijgen. Wil jij losse lessen of een proefles? Vraag naar de mogelijkheden via: [email protected]  

Meld je aan voor de 10 of 12 weekse cursus Wil je jouw padel spel verbeteren? Doe dan mee met de cursus om een betere en meer complete padelspeler te worden. Elke week ga je met Jesse aan de slag met een nieuw thema.  

Wanneer starten de lessen? De lessen worden gegeven in 3 blokken: een zomer, najaars en wintercursus. De lessen worden gegeven op maandag en donderdag avond.

Inschrijven  Je kan je individueel aanmelden voor een cursus maar heb je bijvoorbeeld zelf al een groep samengesteld of heb je een maatje waarmee je de lessen wilt volgen dan is dat ook mogelijk. Ieder individu moet zich wel apart aanmelden via www.yourpadel.nl  (TV Steenbergen) Heb je speciale vragen? Je bent van harte welkom. Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.  

Website: www.experiencepadel.nl
Contact trainer: Jesse Breeuwer
E-mail: [email protected]         
Tel nr:  06-29373793 

-----------------------