Activiteitenplanning 2024 Jeugd

16 januari 2024


Zaterdag 3 februari 

Glow in the dark tennis/padel  De avond gaat om 17:30 van start. De banen en ballen zijn deze avond verlicht. Ook draag je verlichte kleding. Er is warme chocomelk en we roosteren marshmellows. Iemand introduceren? Dat kan! stuur een berichtje naar [email protected] 

Heel de maand maart

Maatjesmaand  Breng je maatje dat ook graag kennis wil maken met tennis of padel mee naar de les. Jezelf opgeven kan via deze site www.heelsteenbergenactief.nl. Typ TVS in de zoekbalk voor alle activiteiten. 

31 maart 

Informatiemiddag competitie  Ga je competitie spelen? Deze middag krijg je uitleg over alle (ongeschreven) regels op de tennis of padel baan. Ook mogen jullie op zoek naar paaseieren! 

12 juni 

Kids day op de Libema open  Met jouw idolen op de foto, leuke spelletjes doen en prijzen winnen. Vergeet je racket niet. Op de PLAZA kunnen de kids wedstijdjes spelen. Praktische informatie volgt. 

6/7/8 juli

Tennis/padel weekend  De vakantie is begonnen! En we beginnen sportief. We staan veel op de baan. Er zijn clinics, uitjes en spelletjes. We sluiten af met een discoavond.
Voor dit weekend zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen. Je kunt jezelf opgeven door een berichtje te sturen naar [email protected]


Met sportieve groeten,

Lieve van Koppen,
Jeugdfunctionaris 

Nieuwscategorieën